Mai döbbenetem tárgya: egy új típusú (valószínűsíthetően) lehúzás. Íme:
Indiában rejtélyes módon nemrég előkerült 110 tízmillió, pálmalevélre írott jóslat a ma élő emberekről (köztük 162 ezer magyarról is szerencsére). A leveleket több ezertől több száz évvel ezelőttig írták olyan szent emberek, akiknek hatalmunkban állt betekinteni az “idő szövetébe”. Hogy pontosan kiről íródott egy-egy levél, azt egy, a levélen szereplő kód alapján tudják beazonosítani, melyet az illető ujjlenyomatából (?!) számolnak ki. Mindenki tehát, aki tudni akarja, jó úton haladt-e eddigi életében, és még milyen életfeladatok várnak rá, annak ki kell töltenie egy regisztrációs lapot, majd egy részletes adatlapot, ujjlenyomatot vesznek tőle, s már meg is kezdik a személyes pálmalevelének felkutatását, mely, ha még januárban megrendeli, csupán 3 hónapot vesz igénybe, de ha csak májusban, akkor akár évekig is eltarthat, a növekvő érdeklődés okán. Ha esetleg mégsem tartozik azon szerencsések közé, akinek a szent emberek megírták a levelét, akkor a Pálmalevél Szövetség visszaküldi neki a pénzt. Mindazonáltal a Pálmalevél Nagykövet elárulta, hogy azok, akik kapcsolatba kerülnek a pálmalevelekkel, általában rendelkeznek levéllel (ez is nagy szerencse), hiszen a sors úgy irányítja őket, hogy rátaláljanak arra. A Pálmalevél Nagykövet egyébként egy lenvászon cuccba öltözött nagyon tehetséges marketingszakembernek néz ki, akinek a pálmalevelek azt jósolták, hogy életcélja a pálmalevelek megismertetése a világgal.
Nem igazán tudom, mit gondoljak erről az egészről, nagyon csábítóan hangzik, hogy egy indiai remete-féle ősi írás-tudó szőrmók felolvassa nekem az életem használati utasítását (persze megfelelő összeg kicsengetése esetén), de kicsit aggódom; ha például kiderül, hogy nem írásra, valamint családalapításra és -fenntartásra születtem, hanem mondjuk alkalmazott matematikusnak vagy üzletasszonynak szánt a sors, akkor nagyon csalódott és zaklatott lennék. De el tudom képzelni, hogy emberek milliói kezdenek Indiába zarándokolni (vagy éppen választhatják az online videofelolvasást is), hogy megtalálják önmagukat. Pedig csak picit befelé kellene figyelni, az ingyen van, és eléggé megbízható forrás.
 

Szerző: Kerotarg  2010.01.25. 09:27 Szólj hozzá!

Címkék: hír

A bejegyzés trackback címe:

https://androgun.blog.hu/api/trackback/id/tr491939136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása