Nagy nehezen sikerült magamat átteleportálni ide. Sajnálatos módon úgy veszem észre, hogy kommentelni csak regisztráció után lehet... csöbörből vödörbe. Minden elismerésem a tiétek, ha nem riadtok vissza ettől sem.

Egy ideje nem írtam, de senki sem maradt le semmiről. Voltam három próbanap erejéig vendéglátós (lidérces volt), valamint épp a napokban veszek részt egy 17635 körös interjúsorozatban, melynek során atomfizikus adminisztrátor kollégákat keresnek. A sorozat következő állomásaként csoportos interjúra megyek holnap, amin már előre röhögök. Versengésben sosem tanúsítottam kiemelkedő tehetséget, de hátha majd most.

Lakás fronton meglepően jól állunk, bár nem szeretnék elkiabálni semmit. Épp tegnap sikerült megalkudnunk egy térköves belvárosi utcás, 42 m2-es, 1+fél+negyed szobás 3. emeleti lakásra, és jövő csütörtökön szerződünk - ha a Sors/Isten/Allah/stb. is úgy akarja. Megpróbálok mutatni alaprajzot:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Úgyhogy remélhetőleg hamarosan minden csupa móka és kacagás lesz.

Szerző: Kerotarg  2010.04.21. 11:17 Szólj hozzá!

Címkék: blog munka lakás

A bejegyzés trackback címe:

https://androgun.blog.hu/api/trackback/id/tr121939443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása