Gondoltam egy nagyot az idén: kitaláltam, hogy kivételesen úgy fogok elmenni szavazni, hogy előtte átolvasom az összes párt választási programját, és így többé-kevésbé józan megfontolások alapján hozom meg a döntésemet. Persze tudom, hogy a választási program a legtöbb esetben nem valósul meg, de gondoltam, ezúttal majd ignorálom ezt a tényt, és feltételezem azt, hogy amit leírtak, azt úgy is gondolták.
Erre mit ad Isten, rá kellett döbbennem, hogy össz-vissz négy párt vette a fáradságot, hogy 2010-es választási programját közreadja: az MSZP, a Jobbik, az MDF és a Munkáspárt. Az összes többi pártak A) vagy nincs egyáltalán (a neten) B) vagy 2007-es, 2005-ös, ne adj’ Isten 2000-es keltezésű általános pártprogramja van! Ez vajon hogyan lehetséges? Hogy döntsek így objektíven? Hogyan VÁLASSZAK?! Persze ezek költői kérdések. Tudom, hogy senkit nem érdekel a választási program, és hogy ez az egész a marketingről és a PR-ról szól. De ez olyan lehangoló! (Majdnem annyira, mint a temetősék hitegetése.)
 

Szerző: Kerotarg  2010.03.04. 09:39 Szólj hozzá!

Címkék: választás

A bejegyzés trackback címe:

https://androgun.blog.hu/api/trackback/id/tr211939175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása