Úgy adódott, hogy a mai álmomban hat mellem volt, mindegyik nyitható. Csak kettőt sikerült végül kinyitnom, az egyikben főtt rizs, a másikban pedig csoffadt mandula volt. Mindkettőt igyekeztem kikotorni. Ehhez nem igazán tudok mit hozzáfűzni, lássuk a megfejtést.

Mell: jegyzi anyádat. Mell, ha ijesztő: kicsapongás, italozás, illetve az ezt követő szorongás jele. Saját melled, ha az rossz érzést ébreszt: mulasztás a családoddal szemben.
Mandula: termékenység, testi és szellemi értelemben egyaránt. (Másik könyv szerint: háború)
Rizs: keservesen összegyűjtött pénz.

Az igaz, hogy pénteken jól berúgtunk, bár azt nem éreztem, hogy szoronganék emiatt. Anyám, mint tudjuk, központi téma mostanában, így hát nem csoda, hogy a szimbólumaival még az álmomba is bekúszik. A mulasztást felvállalom, de ez így van jól. A másik két motíum pedig önmagáért beszél. Döbbenet.
 

Szerző: Kerotarg  2010.01.24. 09:24 Szólj hozzá!

Címkék: álom

A bejegyzés trackback címe:

https://androgun.blog.hu/api/trackback/id/tr881939129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása