Eléggé el vagyok keseredve. Másfél hete voltunk a temetős háznál tárgyalni, és viszonylag tűrhetően közelítettek egymáshoz az elképzeléseink. Már csak a havi részletet kellett volna megbeszélni (mert egy részt készpénzben, a maradékot pedig havi részletek formájában fizetnénk), de azt mondták, hogy most úgyis elmennek egy hétre wellnesselni, addig kigondolják, és ha visszajöttek, hívnak és beszélünk a további részletekről. Ez volt másfél hete. Namármost a következők miatt nem hívhatnak:

-valakire még várnak (másik vevő)
-elálltak az eladási szándékuktól
-nem bírják eldönteni, hogy igen vagy nem (az ajánlatunkra)
-meghaltak

Számomra kizárólag az utóbbi eset volna elfogadható magyarázat arra, hogy miért nem tartják be az igéretüket. MInden egyéb esetben elvárható lenne legalább egy tájékoztató jellegű hívás, ha csak annyi, hogy hé ti seggek, soha nem lesz a tiétek a házunk, már az is jobb lenne ennél a bizonytalan állapotnál. Utálom az ilyet!
 

Szerző: Kerotarg  2010.03.03. 09:37 Szólj hozzá!

Címkék: ház

A bejegyzés trackback címe:

https://androgun.blog.hu/api/trackback/id/tr201939169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása